ANMELDELSER


Jeanette Lemstad

Dato 9 Februar 2020

"⭐⭐⭐⭐⭐ Har i dag fået lavet mine bryn af Tanja som fuldt ud har levet 100 % op til mine forventninger. Jeg har længe ville have lavet dem, men har ikke fundet et sted som jeg kunne have 100% tillid til. Jeg valgte Tanja, da hun fra start har vejledt mig professionelt, og det gjorde mig tryg. Også samtidig en fantastisk hyggelig og lækker klinik🙏 Jeg er fan!!! Og kommer 100% igen."

Pia Falkenberg Eriksen 

Dato 13. Oktober 2021

Har fået lavet bryn, og de er så flotte, jeg er så tilfreds. Tanja er super dygtig til sit job, og kommer så meget igen

  • Fantastisk resultat

Regine Kjer Westphal

Dato 29 Maj 2019

"Fantastisk sted Tanja har... alt hvad hjertet kunne begærer det finder du der.. Tanja er professionel og meget informativ og vejledende i hendes behandlinger. Jeg er så glad for mit valg af at bruge tanjas kunnen til at lave mine læber."

Pernille Laurberg Rugaard

Dato 11 Juni 2019

"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk sted at komme. Hyggelig og personlig klinik. Super godt og virkelig detaljeorienteret arbejde. Jeg kommer tilbage BIG TIME! "

Freja Louiza Rothberg

Dato 17 Maj 2019

"Har fået lavet bryn et andet sted, hvor det virkelig blev grimt, men kom ind til savita og hun rettede mine bryn og har aldrig været mere glad for dem😍 jeg går kun hos hende nu når jeg skal have lavet noget! Kan varmt anbefales !! 🌷 for pas på hvor i går hen tøser! Men i kan være sikre på at være i gode hænder hos sativa 🌷🌷🌷 "

Josephine Sørine Hartmann

Dato 30 Juni 2021

Hos SAVITA, Tanja er man i 100% professionelle og fantastisk dygtige hænder! Der lyttes til ønsker og der laves et stykke arbejde som begge parter kan stå inde for. Vil 100% anbefale SAVITA 

Sarah Jacobsen

20 April 2019

"Jeg glæder mig altid til at jeg skal hen til Tanja! Hun er super sød og giver bare den bedste service! Jeg får lavet laser her ca en gang om måneden og glæder mig vildt meget til at se det færdige resultat! 💕 "

Zita Flamsholt Kuby 

Dato 7 Februar 2018

"Super oplevelse. Har lige fået lavet de fineste bryn. Tanja er super god og så sød og tale med. Der bliver vist en professionel omsorg og hun tager sig tid til en, samtidig spørger ind til en undervejs. � super god oplevelse og hun fik rettet op på mine gamle bryn."

Julie Jacobsen

Dato 26 September 2018

"Tanja er super sød, venlig og rar at være i selskab med.
Tanja kender og kan absolut udføre sit håndværk, resultatet taler for sig selv (fik lavet pmu)!
Tanja er grundig, dygtig, kan svare på alle spørgsmål og har en faglig stolthed.
Kæmpe anbefaling her fra 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻"


Dianna Knudsen

Dato 24 Januar 2020

"Jeg tog til Tanja og fik lavet mine bryn da min veninde havde fået lavet dem hos hende og synes de var kanon flotte. Jeg kan kun anbefale Tanja! hun er grundig, tager sig god tid og lytter på hvad man gerne vil have.
Jeg har været hos andre men Tanja er klart den bedste 👏🏻🌸 "

Tazeem Alyas

Dato 6. August 2021

Skønneste, Tanja!TAK for dit kæmpe flotte arbejde! Jeg er SÅ glad for mit resultat! Jeg er altid så nervøs inden jeg får lavet min behandling, men med din viden, teknikker og udførelse indenfor dit felt gør mig ikke andet end TRYG! Jeg er altid kommet ind i klinikken nervøs, men går derfra meget tilfreds KUN fordi, at du er så dygtig til dit arbejde! Jeg ser frem til flere behandlinger hos dig og jeg er ikke i tvivl om, at det bliver som jeg vil have det

  • Smukke resultater·
  • Luksuriøs oplevelse·
  • Fantastisk resultat·
  • Aftaler i sidste øjeblik·
  • Ekspertstylist·
  • Fin indretning

Michala Petersen

Dato 9 September 2019

"Har længe gået og ville have lidt filler i læberne.
Og må sige at jeg er over lykkelig for det flotte resultat.
Kan klart anbefale søde Tanja😍😍 "

Se alle anmeldelser på Facebook