MESOTECH FILLER

HVAD ER MESOTECH?

Mesotech har et bredt udvalg af gennemtestede dermal fillers fra Overage. Produkterne er målrettede rynkebehandlinger af høj kvalitet, og alle hyaluronic acid fillers indeholder naturlige og biologisk nedbrydelige ingredienser, der nemt optages i huden.

Med tiden ældes huden. Kinderne synker sammen, rynkerne bliver tydligere, og ansigtet mister sin ovale, ungdommelige fylde. Overage face fillers sprøjtes ind under rynkerne, og løfter huden indefra. Med behandlingen minimeres rynkerne næsten øjeblikkeligt. Ansigtetsvolumen øges, og hudens udseende forynges markant.

HVOR KAN JEG BRUGE MESOTECH HENNE?


LÆBER

Det er ingen hemmelighed at læberne har et stor fokus når det kommer til vores ansigt. 

Hvad der betragtes som værende smukt er meget forskelligt fra person til person, fra tid til anden og inden for forskellige kulturer, men der er dog nogle fællestræk som volumen, symmetri og definition der anses for at være attraktive hos alle. 

Med tiden ældes huden rundt om vores læber og de mister fylde. Vores mundvige begynder at hænger ned af og huden rundt om læberne kan krabbe sammen, men med Mesotech Fillers kan vi genskabe læbernes ungdommelige glatte og friske udseende uden at der skabes et unaturligt resultat. 

Behandlingen med filler er selvfølgelig også målrettet de unge mennesker der blot ønsker øget volumen og definition til læberne.

ANSIGTSKONTURING

Mesotech kan bidrage til at genoprette ansigtets volumen ved at skabe fylde ved hage, kindben eller kæbelinje. Herudover kan vi korrigere næseryggen og skabe et mere symmetrisk udtryk i ansigtet. 

Til September kan vi også tilbyde en revolutionerende ny behandling der kan genskabe vitaliteten og gløden i ansigtet, en perfekt kombination til den modne hud.


HVORFOR VÆLGE MESOTECH?

En af de største fordele med mesotech er at det injiceres yderligere i vævet end non permanent fillers, hvilket gør at produktet bliver længere tid i vævet. herudover kan nævnes at:

 • Lægemidlet er en steril gel natriumhyaluronat og adskiller sig fra lignende produkter med en øget koncentration af hyaluronsyre
 • Koncentrationen på 23 mg / ml bidrager til omstruktureringen af dermis og opnåelse af en mærkbar rehydreringseffekt
 • Fysisk-kemiske egenskaber af lægemidlet aktivere fibroblaster og gendanner hudens skønhed og ungdom, genopretter tabt elasticitet
 • Anvendes effektivt i kosmetologi til udjævning af rynker, såvel som til behandling af små ar og hyperpigmentering. Dette er et af de mest effektive lægemidler til anti-stress hudterapi
 • Lægemidlet virker på det dermale lag, styrker det og genopretter hudtætheden samtidig med, at det fugtiger det og udjævner små rynker
 • Overage filler er effektiv til at bekæmpe virkningerne af reducerede hyaluronsyre, en af de vigtigste komponenter i dermis
 • Overage filler fremmer intercellulær udveksling og større hudelasticitet, mens det styrker dermis
 • Det opfylder patienters forventninger med hensyn til hydrering og foryngelse af både ansigts- og kropsdermis
 • Et produkt fremstillet med et naturligt forekommende stof, perfekt biokompatibelt og fuldstændig biologisk nedbrydeligt
 • Ingen biokompatibilitetsprøve påkrævet
 • En ikke-tværbundet hyaluronsyrekoncentration svarende til de fineste geler på markedet
 • En særlig høj molekylvægt, som bidrager til en bedre hydrering af huden
 • Meget renset hyaluronsyre, der reducerer bivirkningerne væsentligt
 • Overage filler steriliseres under anvendelse af aseptiske bearbejdningsteknikker. De fyldte sprøjter forsegles aseptisk. Nålen er steriliseret af EO.


KONSULTATION

Du vil blive tilbudt en gratis konsultation hvor jeg lytter til dine ønsker og laver en analyse af dit ansigt. Herefter vil jeg gennemgå en mulig behandlingsplan med dig. I enkelte tilfælde kan det være jeg afviser at behandle dig hvis jeg ikke føler at Mesotech er den rigtige behandling for dig. 

Ved kosmetiske behandlinger har du 2 dages betænkningstid inden jeg kan behandle dig i klinikken, det vil sige at du skal booke din konsultationstid minimum 2 dage inden du ønsker behandling. 

Når du er blevet behandlet i klinikken 1 gang, så skal du ikke konsulteres igen inden næste behandling

BOOK DIN GRATIS KONSULTATION HER


BEHANDLINGEN

Når du kommer i klinikken til behandling, så ligges der lidt bedøvende creme på det område vi skal behandle. Efter ca. 10-15 kan behandlingen gennemføres uden store gener. 

BIVIRKNINGER

Du vil kunne opleve hævelse, rødme og blå mærker efter behandlingen. Dette er forbigående og aftager som regl efter 1-3 dage. Blå mærker efter 7-14 dage. 

Skulle der opstå akutte bivirkninger som allergisk reaktion,

så kontakt venligst klinikken med det samme på 

Tlf.: 30303200

PERFEKTE LÆBER

FLOTTE KINDBEN