RETINOL BEHANDLING


EFFEKTIVT - SKÅNSOMT - SIKKERT

Exuviance Radiance Peel er en højeffektiv, retinolbaseret peeling. Retinol er en type A-vitamin, som eksfolierer og stimulere dannelsen af nye hudceller, forbedrer hudens struktur, minimere rynker og udjævner hudtonen. Retinol er desuden velegnet til hud med tilbøjelighed til at udvikle acne og til fedtet hud. Peelingen påføres på klinikken og vaskes af derhjemme efter kosmetologens instruktioner. Efter ca. 2-3 dage kan der opstå en afskalning, som varer ved i en dags tid, alt efter hudtype. Inden for en uge er huden dog helt restitueret med fornyet spændstighed og smidighed.

Der skal altid tilkøbes en Ultrarestorativ Creme til efterbehandlingen - Den koster 499 Kr. og der er fint til efterbehandlingen af ca. 3 retinolbehandlinger.

INDEN BEHANDLINGEN

- Giv besked, hvis du bruger lægemidler eller hudplejeprodukter som kan påvirke hudens sensitivitet.

- Giv besked, hvis du har fået udført en anden æstetisk behandling inden for de sidste 4 uger.

- Du må ikke barbere området samme dag.

- Huden må ikke være forbrændt af solen, irriteret eller beskadiget inden behandlingen


EFTER BEHANDLINGEN

Vask Peelingen af efter instruktion fra kosmetologen og påfør den anbefalede creme. Huden kan opleves lidt følsom nogle dage efter en retinolpeeling, hvilket er helt normalt. Efter ca. 2-3 dage sker der ofte en afskalning i huden, og det kan fortsætte i ca. 2-4 dage. Derefter er din hud helt restitueret med fornyet spændstighed, smidighed og glød. I en del tilfælde sker der ingen afskalning, men behandlingen har dog stadig samme gode effekt.

For en optimal restitution benyttes Exuviance Produkter med PHA i ugen efterbehandlingen. Derefter kan du vende tilbage til din almindelige hudplejerutine.

SPF

Det er meget vigtigt at du indgår sol efter enhver form for kemisk peeling. Du skal altid anvende høj solbeskyttelsesfaktor den første uge efter retinolbehandlingen, fordi huden kan være følsom overfor solen.

UNDGÅ:

- Træning, så længe peelingen stadig sidder på huden

- Saunabesøg eller lignende de første 48 timer efter behandlingen.

- Eksponering for UV-stråling, mens peelingen stadig sidder på huden (Brug evt. en kasket, hat eller lignende for at få ekstra beskyttelse mod solen)

- At kradse eller klø i huden og at fjerne hud, som skaller af.

- A-vitamin, AHA eller andre eksfolierende produkter med aktive ingredienser den første uge efter behandlingen.

- Voksning, barbering eller anden form for hårfjerning i ansigtet den første uge efter behandlingen.

Det anbefales at tage 3 behandlinger med 4 uger i mellem for optimalt resultat.